Ruilen / retourneren

Ruilen of Retourneren

Bij ons kan je 14 dagen na ontvangst van je bestelling ruilen of retourneren. Na het annuleren van je bestelling heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je artikel(en) te retourneren. Na ontvangst en controle van je retourzending wordt het volledige aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten voor de heenzending teruggestort op uw rekening. De kosten voor de retourzending zijn initieel voor eigen rekening, deze worden op verzoek vergoed. Voeg voor een vlotte afhandeling van je retourzending altijd het volledig ingevuld retourformulier bij.

Afhandeling retourzending

Na ontvangst en controle van je retourzending zal het aankoopbedrag inclusief de eventueel gemaakte verzendkosten voor de heenzending binnen 14 dagen worden teruggestort op je rekening.

Retourprocedure

Wanneer je een product wilt ruilen of retourneren kan je het retourformulier hiervoor gebruiken. Om je retourzending zo snel mogelijk te kunnen afwikkelen vragen we je om het retourformulier zo compleet mogelijk in te vullen. Geef altijd duidelijk aan wat je wensen zijn. Voeg een kopie van de factuur of orderbevestiging van je bestelling bij.

Stuur de retourzending inclusief het retourformulier en en kopie van de factuur of orderbevestiging binnen 14 dagen retour naar:

Vicson

t.a.v. Retourneren
Singel 136A
1015 AG Amsterdam
Nederland

Afhandeling Ruilen:

Na ontvangst en controle van je retourzending, sturen wij binnen 2 á 3 werkdagen een vervangend product (mits deze bij ons voorradig is).

Voorwaarden

Het artikel dient compleet, ongeopend en onbeschadigd te zijn inclusief eventuele toebehoren. Je dient de factuur en/of pakbon bij te sluiten.

Kosten

Je bent initieel zelf verantwoordelijk voor de kosten van een retourzending. Deze worden vergoed als de retourzending in goede orde is ontvangen en alle vereiste documenten zijn meegeleverd.

Heb je een verkeerd artikel ontvangen?

Wanneer je een artikel hebt ontvangen wat niet overeenkomt met hetgeen je besteld hebt, dan dien je dit 24 na ontvangst aan ons te melden. Wij zorgen voor een vlotte afhandeling.